Tarieven en vergoedingen

Beroepsvereniging LVNT

Acupunctuur Qi is aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT. Deze aansluiting vindt alleen plaats als je aan alle eisen van de beroepsvereniging voldoet. En mag je de titel Registertherapeut RBCZ® voeren (lid van RBCZ). Wil je meer weten wat de beroepsvereniging inhoud, klik dan op de volgende link: lvnt-nederland.nl

Vergoedingen

Lid zijn van een beroepsvereniging is een vereiste als je voor je klanten de behandelingen vergoed wilt krijgen. Op deze manier voldoe je aan alle speciale voorwaarden van de zorgverzekeraars, die gelden om de vergoeding te krijgen. Je dient zelf de factuur in bij je zorgverzekeraar om het bedrag terug te krijgen. Acupunctuur is een alternatieve geneeswijze. Alternatieve geneeswijzen worden niet vergoedt in de basisverzekering, maar je kunt er wel een aanvullende verzekering voor afsluiten. In de volgende link heeft u de vergoedingen van de zorgverzekeraars onder elkaar staan. Zo kunt u kijken wat uw verzekering vergoed of raadpleeg je eigen zorgverzekeraar. independer.nl

Let op: de vergoeding geldt voor alle alternatieve geneeswijzen samen. Als je naast acupunctuur bijvoorbeeld gebruik maakt van homeopathie, worden de kosten bij elkaar opgeteld.

Klachtencommissie

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) bepaalt dat zorgcliënten klachten en geschillen over een zorgaanbieder aan een erkende geschilleninstantie moeten kunnen voorleggen. Dit biedt cliënten een laagdrempelig alternatief voor de gang naar de rechter. Zorgaanbieders moeten vanaf 1 januari 2017 aangesloten zijn bij een erkende geschilleninstantie.

De VNT is aangesloten bij De Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG) is een onafhankelijke stichting die namens zorgverleners uit de complementaire en alternatieve zorg samen met de Consumentenbond en de Stichting Geschillencommissies voor Consumentzaken (SCAG), de Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen heeft opgericht. Hiermee voldoen de leden van de LVNT, waaronder Acupunctuur Qi aan de Wkkgz.

Tarieven

 TARIEF DUUR
SOORT BEHANDELING
60,00 60 min. Acupunctuur behandeling
65,00 50 min. Behandeling op locatie (>5km, in overleg)

Let op: Als u verhinderd bent geeft dit dan binnen 24 uur aan mij door. Indien dit niet het geval is ben ik helaas genoodzaakt om de consult bij u in rekening te brengen. U kunt zich afmelden via de telefoon, app of email.

Betaalwijze

Aangezien Het indienen van declaraties bij uw zorgverzekeraar meestal digitaal gebeurt, mail ik een digitale factuur na afloop van de behandeling naar u toe. U kunt daarna het geld overmaken. Mocht u dit niet prettig vinden, dan kan ik deze ook voor u uit draaien. En als u het prettig vindt om contant of direct met uw betaal app. te betalen, mag dat ook.

Wil je meer informatie weten?

Voor vragen en het maken van een afspraak, kunt u bellen of mailen. U kunt mij bereiken op 06 – 374 493 28 of vul het onderstaande contact formulier in.

Ga naar contact

Neem contact op!

06 - 374 493 28
info@acupunctuurqi.nl

Maak een afspraak

 

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.