Acupunctuur

Voor een behandeling in acupunctuur krijgt u in de meeste gevallen een intake gesprek. Vervolgens zullen er een aantal behandelingen noodzakelijk zijn om uw klacht te verhelpen. U kunt het traject voor acupunctuur vergelijken met een traject fysiotherapie. In sommige gevallen bent u na ongeveer 4 behandelingen klaar, maar in andere gevallen duurt het langer. Dit is afhankelijk van de klacht en hoe lang u deze klacht al heeft, de omstandigheden van het ontstaan van de klacht nog voortduren of dat dit verleden tijd is. Verder heeft uw levensstijl hier ook invloed op.

Interessant om te weten over acupunctuur.

Wetenschappelijk is bewezen dat tachtig tot negentig procent van de patiënten baat hebben bij acupunctuur ongeacht hun klacht. Het resultaat is dat men in het dagelijks leven op een prettige wijze met nauwelijks of geen pijn, beperkingen in beweging of het dagelijks handelen kan functioneren. Ook het geestelijk functioneren verbetert. Acupunctuur Qi in Ede helpt; mits u een gezonde levensstijl aanhoudt.

Aandachtspunten

Algemene aandachtspunten bij een acupunctuur behandeling: gebruik geen alcohol of drugs voor of na de behandeling.

  • vermijd drukte en stress voor en na elke behandeling.
  • vermijd zware lichamelijke en/of geestelijke inspanning voor en na de behandeling.
  • zorg dat u iets eet voor de behandeling.
  • Wil ik graag weten of u medicijnen gebruikt en zo ja, welke.
  • Trek voor uw gemak los en lekker zittende kleding aan.
  • voor vrouwen geldt nog: tijdens de menstruatie en gedurende de zwangerschap bepaalde acupunctuurpunten niet gebruikt mogen worden. Meld mij als u zwanger bent, ook als het nog pril is of wanneer u probeert zwanger te worden.

Wil je meer informatie weten?

Voor vragen en het maken van een afspraak, kunt u bellen of mailen. U kunt mij bereiken op 06 – 374 493 28 of vul het onderstaande contact formulier in.

Ga naar contact

Neem contact op!

06 - 374 493 28
info@acupunctuurqi.nl

Maak een afspraak

 

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.