Over mij

Acupuncturist

Ik ben Marijke Bijl, afgestudeerd in de traditionele Chinese geneeskunde, acupunctuur.  Tijdens de diverse functies die ik bij (semi-)overheden heb vervuld, was ik op zoek naar een beroep waarbij ik meer energetisch te werk kon gaan en dichter bij de mens mijn hulp kon aanbieden. De meeste vakgebieden waar ik tegen aan liep, waren het toch net niet voor mij. Totdat ik zelf in aanraking kwam met acupunctuur tijdens een burn-out. De directe werking en kracht wat hier vanuit ging, interesseerde mij enorm. Ik ben daarna gelijk begonnen met de opleiding. Nadat ik klaar was met mijn opleidingen, heb ik mijn praktijk Acupunctuur Qi opgericht. Ook nu blijf ik mij nog verdiepen, want acupunctuur kent zo veel mogelijkheden!

Mijn passie

Ik vind het mooi om mensen van hun klachten af te helpen of deze te verlichten. Het blijft verwonderlijk hoe krachtig acupunctuur kan zijn en hoe holistisch je de aanpak elke keer weer moet bekijken. Het is elke keer weer anders, omdat elk mens uniek is en aan de andere kant zijn wij allemaal ook weer gelijk, allemaal opzoek naar ons zelf! Ik help u graag op weg, bij uw klacht verlichting of klacht vrij leven.

Opleidingen

Basis vakopleiding Chinese geneeskunde, Qing Bai (2013)
Acupunctuur, Qing Bai (2014-2015)
Westers Medische Basiskennis, Qing Bai (2015)
Basis opleiding Celzouten, Instituut voor Celzouttherapie (2016)

Bijscholingen

Ooracupunctuur, Qing Bai (2015)
Pijnbestrijding, Qing Bai (2016)
Gynaecologie, infertiliteit, Qing Bai (2016)
Gynaecologie, Menstruele verstoringen, Qing Bai (2016)
Pijnbestrijding II, Qing Bai (2017)

Wil je meer informatie weten?

Voor vragen en het maken van een afspraak, kunt u bellen of mailen. Bellen graag op werkdagen tussen 9.00-18.00u. U kunt mij altijd bereiken op 06 – 374 493 28 of vul het onderstaande contact formulier in.

Ga naar contact

Neem contact op!

06 - 374 493 28
info@acupunctuurqi.nl

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.