Acupunctuur Veenendaal

U kunt baat hebben bij acupunctuur nabij Veenendaal door Acupunctuur Qi als u fysieke en/of mentale klachten heeft. Merkt u dat u niet lekker in uw vel zit of heeft u te maken met ziekte? Met acupunctuur worden de energiebanen, meridianen genoemd, in het lichaam weer vrij gemaakt. U kunt de meridianen vergelijken met stromend water. Als in het water stenen liggen, gaat het water anders stromen (om de stenen heen). Worden er veel stenen in een keer op dezelfde plek gelegd, dan ontstaat er een blokkade. Met behulp van acupunctuur zorgen we ervoor dat we het lichaam weer in balans brengen en de meridianen weer vrij kunnen stromen.

Acupunctuur behandeling in Veenendaal

Acupunctuur Veenendaal als pijnbestrijding

Acupunctuur nabij Veenendaal, Acupunctuur Qi is gespecialiseerd in pijn te bestrijden. Deze vorm van acupunctuur is anders dan de traditionele vorm van acupunctuur. Bij pijnbestrijding gebruiken we de Master Tung acupunctuur. Deze vorm van acupunctuur onderscheidt zich van de traditionele acupunctuur door zich op veel meer bijzondere acupunctuurpunten te richten. Het voordeel hiervan is dat de werking vaak direct verlichting geeft bij pijn. Er zijn verschillende klachten waarvoor u acupunctuur in kunt zetten waarbij pijnverlichting centraal staat. Voorbeelden van klachten zijn schouderklachten, hoofdpijn of migraine, rugpijn, RSI/Tennisarm, gewrichtsklachten oa. knieën en sportblessures.

Andere behandelingen

Naast acupunctuur Veenendaal, kunt u ook voor andere behandelingen bij Acupunctuur Qi terecht. Denkt u aan Moxa als aanvulling op de acupunctuurbehandeling. Moxa heeft een verwarmende werking die de lichaamsenergie voedt en stimuleert. Naast Moxa zijn wij gespecialiseerd in cupping. Tijdens deze behandeling zetten we vacuüm bollen op uw rug, schouders en/of nek. De bollen trekken vacuüm dat zorgt voor stimulering van de doorbloeding. Zeer geschikt voor rug-, schouder en nekklachten en longproblemen.

Naast acupunctuur Veenendaal, moxa en cupping, kunt u ook voor guasha, reiki / magnetiseren en magneetjes (stimulans van de meridiaan) terecht.

Vergoedingen

De behandelingen van Acupunctuur Qi behoren tot de alternatieve geneeswijze. Deze behandelingen kunnen vergoed worden vanuit uw verzekering, afhankelijk van uw pakket. Informeer bij uw zorgverzekering of dit het geval is. Alternatieve geneeswijze wordt vaak vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

Heeft u interesse in acupunctuur Veenendaal of heeft u vragen over een van onze behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op!

06 - 374 493 28
info@acupunctuurqi.nl

Maak een afspraak

 

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.