Acupunctuur Qi in Bennekom brengt je in balans

Altijd al acupunctuur in Bennekom willen proberen? Bij Acupunctuurpraktijk Qi bent u voor de verlichting van diverse klachten aan het juiste adres. Acupunctuur is een traditionele Chinese geneeswijze dat al meer dan tweeduizend jaar oud is. Dat is niet alleen indrukwekkend, maar ook heel fascinerend. Zo is het heel bijzonder om te zien dat acupunctuur helpt als een bewezen therapie. Het is één van de weinige traditionele geneeswijzen die algeheel geaccepteerd is.

Acupunctuur Bennekom

Acupunctuur, nabij Bennekom, is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Acupunctuur heeft een zeer positieve uitwerking bij allerlei vormen van pijnklachten, zoals bijvoorbeeld een (sport)blessure en rugpijn. Het helpt ook bij het ondersteunen van; afvallen, stoppen met roken, hooikoorts, disbalansen in de hormoonhuishouding en mentale klachten. Tevens kan acupunctuur worden ingezet bij grote aandoeningen en chronische ziektes.

Neem contact op

Het lichaam weerspiegelt in het oor

Één van onze specialiteiten is ooracupunctuur. Net als de voeten wordt het hele lichaam als reflexzone weerspiegelt in het oor. Dat heeft te maken met de uiteinden van zenuwbanen die corresponderen met organen, weefsels, bloedvaten en zenuwen elders in het lichaam. Door gericht die zenuwbanen in het oor met acupunctuur te prikkelen, kunnen we het lichaam helpen herstellen.

Persoonlijke behandeling bij Acupunctuur Qi nabij Bennekom

Bij Acupunctuur Qi nabij Bennekom krijgt u een persoonlijke behandeling, met één op één aandacht. Tijd en aandacht voor uw klacht(en) en uw verhaal is belangrijk bij acupunctuur Qi. Tijdens het eerste intakegesprek nemen we eerst de tijd voor uw klacht(en) en verhaal, zodat we daar de beste behandeling op kunnen afstemmen. Zo brengen we niet alleen het lichaam, maar ook psyché en emoties samen met elkaar in balans.

Neem contact op!

06 - 374 493 28
info@acupunctuurqi.nl

Maak een afspraak

 

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.